4 lipca 2017, 20:22
Może ktoś się zna na bobie i odpowie czy da się piekąc i odpowiednio doprawiając uzyskać taki kolor i strukturę?
4 lipca 2017, 20:27
On wygląda jakby był ugotowany na pół twardo a później smażony na głębokim tłuszczu.
4 lipca 2017, 21:27
a on nie jest czasem panierowany? jakby otoczony w jakims ciescie? albo tak jak ktos juz wspomnial powyzej -najpierw gotowany, potem smazony ..
4 lipca 2017, 21:30
Cholera wie. To jedyne takie zdjęcie w necie po wpisaniu bób pieczony/smażony i wygląda najsmakowiciej.
4 lipca 2017, 22:32
Tutaj piszą żeby opłukany i przyprawiony bób wrzucić do piekarnika na 10 minut. Artykuł okraszony tym dokładnie zdjęciem
4 lipca 2017, 22:34
5 lipca 2017, 00:21
Wg mnie tak: pogotowac, ostudzic, wymieszac w misce papryke slodka, ostra i chilli (czy co tam chcesz), obtoczyc (panierke zrobic), na blache wylozona folia do pieczenia, i do piekarnika.
ja tak robie cieciorke :)