30 lipca 2017, 19:51
Robię mleko kokosowe z tego przepisu http://tiny.pl/gjxlw
Czy ktoś może korzystał? Mam problem, bo nie jestem pewna czy wiórki mam zalać wodą przestudzoną czy wrzątkiem.
30 lipca 2017, 20:09
Przestudzoną.
30 lipca 2017, 22:13
Właśnie wpadłam na dodatkowy problem. Jak ja sobie mam teraz policzyć BTW i kalorie w 100 ml takiego mleka XD
31 lipca 2017, 10:11
takie sklepowe to szklanka ma 40kcal, wlasnej roboty pewnie o wiele mniej (bez cukru itp)
Moze ten link pomoze
1 sierpnia 2017, 07:40
Nie, nie powinno być kwaśne. Raczej neutralne o nucie kokosa.
1 sierpnia 2017, 09:42
Nie, nie powinno być kwaśne. Raczej neutralne o nucie kokosa.
Już ogarnęłam. W składzie wiórków były siarczany ;/