28 września 2017, 22:56
Hej!
Coś mnie dzisiaj naszło, że chciałabym spróbować zrobić pierogi z rybnym farszem. Ma może ktoś taki przepis? Albo chociaż przepis na dobry farsz rybny?
Zastanawiam się czy nie ugotować ryby na parze + podsmażona cebulka + trochę namoczonych grzybków + przyprawy. Co wy na to?
29 września 2017, 00:00
Ja sobie wyobrażam te pierogi pieczone.
Też się nad nimi zastanawiałam, ale dla wykarmienia rodziny potrzebuję co najmniej 80 pierogów i jak pomyślę na ile razy musiałabym je piec to mi się odechciewa.
29 września 2017, 01:35
Ja jadłam kiedyś z farszem z łososia i szpinaku, smakował mi. Kiedyś próbowałam też czegoś w stylu łosoś + ser + kasza gryczana i to już było trochę dziwne, ale nadal smaczne.
29 września 2017, 08:35
jadłam z łososiem, szpinakiem i twarogiem. Smak za******* ;). To były kupne pierogi.
29 września 2017, 09:18
dżizas, w tamtym roku w Gdańsku jadlam pierogi z lososiem i porem..dalabym sie za nie pokroic, byly obledne..
29 września 2017, 10:21
dżizas, w tamtym roku w Gdańsku jadlam pierogi z lososiem i porem..dalabym sie za nie po, pokroic, byly obledne..
A jesteś w stanie powiedzieć co jeszcze w nich było?
Mam już mintaja. Zastanawiam się nad dodatkiem kapusty kiszonej.
29 września 2017, 12:44
Też się nad nimi zastanawiałam, ale dla wykarmienia rodziny potrzebuję co najmniej 80 pierogów i jak pomyślę na ile razy musiałabym je piec to mi się odechciewa.Ja sobie wyobrażam te pierogi pieczone.
Ale ugotować też je musisz, a do piekarnika więcej wejdzie. Moim zdaniem lepiej będą smakowały z pieca. Taki pieróg się piecze z 15 minut tylko. Dla mnie można upiec 3 blachy od razu, bo takie pierogi będą spoko nawet na zimno. Imo dużo mniej roboty niż z gotowaniem.