Temat: Wilgotne ciastka

Co dodajecie do ciastek bez tłuszczu żeby nie były suche? :)

banan, puree z jabłka lub dyni, bakalie. No i jajka- ciastka są bardziej puszyste.

inulina- polecam :D

Tam jak powyżej banan, orzechy i miód :D. 

Pasek wagi

Odmoczone daktyle zblendowane z mlekiem, od razu zastępują mi cukier :)

Oo banan z miodem smakuje wyśmienicie Daktyli jeszcze nie próbowałam w takim połączeniu.

http://lifemedica.pl/baza_wiedzy/zabiegi-na-cellulit/

Daktyle nadają takiego fajnego, słodko-karmelowego posmaku według mnie. Ciacha są wtedy mięciutkie i aż rozpływają się w ustach :D Ja najbardziej lubię zapiekać masę z daktylami, kakao, olejem kokosowym i masłem orzechowym pod granolą w kokilkach (używałam ostatnio takich). Polecam, fajny sposób na śniadanko :D