Mi również robił się zakalec ale od kiedy piekę na kratce zamiast na blaszy wszystko idealnie sie piecze i zmiejszam też temperature zamiast na 180 to na 170 stopni a najlepij piec w okrągłej cieńkiej blaszce.Pozdrawiam
agakam1988
30 marca 2013, 16:39
witaj w klubie, bo też mi się tak robi dokładnie w tym piekarniku...
agrataka
30 marca 2013, 22:16A masz funkcje termoobiegu albo chociaz na sam dół ustawianie? Czasami podobno to tez wina blachy do pieczenia.
xvxkamilaxvx1
30 marca 2013, 18:17Mi również robił się zakalec ale od kiedy piekę na kratce zamiast na blaszy wszystko idealnie sie piecze i zmiejszam też temperature zamiast na 180 to na 170 stopni a najlepij piec w okrągłej cieńkiej blaszce.Pozdrawiam
agakam1988
30 marca 2013, 16:39witaj w klubie, bo też mi się tak robi dokładnie w tym piekarniku...
motylek278
30 marca 2013, 15:48To znaczy miało być po porodzie:)No ale to będzie po świętach...majowych?Buziaki
motylek278
30 marca 2013, 15:47Przykryj wierzch papierem do pieczenia..............Zdrowych i Wesołych Świąt! Spadków wagi po świętach i uśmiechu na co dzień.Ania
Biedronka1996
30 marca 2013, 15:42Ha! Mam piekarnik tej samej firmy i też mi się zawsze przypala.;P Wstaw drugą blachę nad ciastem