Jeżeli to odrobinka oliwy to myślę, że nie zaszkodzi w końcu organizm aby przyswajać witaminki i inne potrzebuje tłuszczu. Ja taką robię. Przyprawy czosnek do "kieszonek" czasami ze świeżą bazylią lekko podsmażę na patelni teflonowej podlewam wodą i pod przykrywkę. I wcale nawet tłuszczu nie trzeba po prostu trzeba nadać smaku przyprawami.
katarinaa221990
26 listopada 2013, 20:09jest ok:) w końcu to nie tabliczka czekolady;)
nowyplan
26 listopada 2013, 19:59Jeżeli to odrobinka oliwy to myślę, że nie zaszkodzi w końcu organizm aby przyswajać witaminki i inne potrzebuje tłuszczu. Ja taką robię. Przyprawy czosnek do "kieszonek" czasami ze świeżą bazylią lekko podsmażę na patelni teflonowej podlewam wodą i pod przykrywkę. I wcale nawet tłuszczu nie trzeba po prostu trzeba nadać smaku przyprawami.