Bardzo prosto: woda- do wody tradycyjnie wszystkie "rosołowe" warzywa i jakieś mięsko (ja akurat miałam szyje indyczą i wątróbkę kurzą), sól, pieprz, dodałam trochę sosu sojowego. Jak warzywa zmiękną - dorzucam grzyby mun (całą paczkę dałam) i gotuje na małym ogniu jeszcze przez 30 min.
W osobnym garnku: makaron ryżowy zalewam gorąca wodą, czekam 5 min, odcedzam i gotowe. Na koniec jakaś zielenina i można jeść. bon appétit!
angelisia69
13 maja 2014, 16:24Jak zrobilas taki rosolek?Wyglada pysznie
takajoanna
13 maja 2014, 16:28Bardzo prosto: woda- do wody tradycyjnie wszystkie "rosołowe" warzywa i jakieś mięsko (ja akurat miałam szyje indyczą i wątróbkę kurzą), sól, pieprz, dodałam trochę sosu sojowego. Jak warzywa zmiękną - dorzucam grzyby mun (całą paczkę dałam) i gotuje na małym ogniu jeszcze przez 30 min. W osobnym garnku: makaron ryżowy zalewam gorąca wodą, czekam 5 min, odcedzam i gotowe. Na koniec jakaś zielenina i można jeść. bon appétit!