Szczesliwie klawiatura zaczela dzialac ale slad po polskich znakach zaginal... oho! matołek ze mnie! już są ale w błędzie jest ten kto myśli że pozmieniam znaki w tym co już zapisane.
W vitaliowym temacie muszę poinnformować, ze ciężar mam niezmienny. Dobre i to, skoro nabrałam wody ponoć.
Wczoraj dotarła zamówiona w Polsce stewia w postaci sproszkowanych listków. Jestem ciut zawiedziona gorzkawym posmakiem i dziś zamówiłam bardziej przetworzony produkt czyli fluid ze stewii. Ponoć kropelki całkiem nadają się do pieczenia. Zmielone listki też do czegoś wykorzystam, miewacie jakieś pomysły??? I czy tą goryczkę da się jakoś pokonać?
BettyBoop6778
22 stycznia 2011, 20:46Ingredientes 2 tazas de harina 2 filizanki maki 2 cuacharaditas de Stevia 2 lyzeczki stewii ½ taza de chocolate amargo (cocoa pura) 1/2 filiz. kakao b/cukru ½ cucharadita de bicarbonato 1/2 lyzeczki sody. 2 huevos 2 jajka ½ taza de aceite 1/2 filiz. oliwy, oleju ½ taza de leche 1/2 filiz. mleka 2 cucharaditas de polvos de hornear 2 lyzeczki proszku do piecz. Suche mieszasz z suchymi, mokre z mokrymi, normal:-) Piec ok. 20 - 30 min. temp. nie podaja, pewnie jakies 170 - 180st. Powiedz, jakie wyszlo:-) Pozdrowionka:-)
lekkajaklen
22 stycznia 2011, 20:35do czego używasz stewii, co to za wytwór :D?
BettyBoop6778
22 stycznia 2011, 20:23Tutaj sa krople ze stewii. Odrzuca mnie jednak ich cena. Od kiedy odzwyczailam sie od slodzenia herbaty, jakos nie widze powodu wydawania takiej kasy. Jak znajde cos ze stewia, to Ci przysle przepis. A ja nie mam juz polskich literek buuuuu:-((( Pozdrowionka:-)