10 czerwca 2016, 22:25
Tak jak w temacie.
Sprawa bardzo pilna...jak przechowywać wędzone szprotki. Przeszukałem pół internetu i wszędzie piszą tylko jak długo a nie piszą jak/w czym...?
POMOCY!
Edytowany przez GrzesGliwice 10 czerwca 2016, 22:25
10 czerwca 2016, 23:38
Dziękuję wszystkim za okazaną pomoc...
Rybki lądują w lodówce na talerzu -na pół szczelnie zapakowane w folię aluminiową. Mam nadzieję ,że do jutra -maksymalnie do niedzieli nic im się nie stanie. Są świeże, więc powinno być ok.
Zdjęcie rybek niebawem w moim pamiętniku ;-)
11 czerwca 2016, 00:29
ja wedzonki przechowuej w papierze szarym-takim brazaowym raczej ale mysle ze moze byc sniadaniowy zwykly bialy
Edytowany przez ZrobietodlaSIEBIE 11 czerwca 2016, 00:30
11 czerwca 2016, 00:35
Czekamy na zdjecia