14 listopada 2016, 18:18
jeśli nie mam miksera jak poradziś sobie z utarciem żółtek cukru i margaryny?
14 listopada 2016, 19:58
a co tak bez masła? bez mąki? Nie sądzę, że takie bez tłuszczu wyjdą. Albo zamień na olej kokosowy.
14 listopada 2016, 19:58
stara dobra makutra :) To taka specjalna miska przeznaczona właśnie do ucierania.
Edytowany przez Gourmand! 14 listopada 2016, 19:59
14 listopada 2016, 20:03
stara dobra makutra :) To taka specjalna miska przeznaczona właśnie do ucierania.
A sprzęt do ubijania drewniany max 10 zł (miska domowa bardziej okrągła i hulaj duszo... :)
15 listopada 2016, 11:47
a co tak bez masła? bez mąki? Nie sądzę, że takie bez tłuszczu wyjdą. Albo zamień na olej kokosowy.
Też bym dała olej kokosowy. Zawsze to lepsze niż margaryna...