20 listopada 2016, 11:59
Macie jakieś ciekawe propozycje wykorzystania masła orzechowego na obiad poza nalesnikami/goframi itd.? Myślę nad połączeniem ryżu basmati i warzyw podsmażonych z masłem orzechowym
Jakieś propozycje?
20 listopada 2016, 12:27
moje ukochane polaczenie makaron z brokulami i PB cudooowny
To chyba już wiem co dziś zjem! Wyobraziłam sobie smak tego brokuła, mniam. Dziękuję bardzo
20 listopada 2016, 13:01
nie dalej jak wczoraj zrobilam pizze z tofu ( mozesz uzyc kurczaka) marynowanym w masle orzechowym, sos orzechowo- sezamowy na pizze, wczesniej wspomiane tofu, papryka i mozarela. Po wyjeciu z piekarnika duuzo swiezej pietruszki i koledry. mniaaaam ! Jak ktos lubi tajskie jedzenie oczywiscie :) aaaa no i efekt wizyalny- wyglada oblednie :)
20 listopada 2016, 13:12
Brukselka w sosie z masła orzechowego (z jakimś ryżem czy innym dodatkiem), frytki z batata/ dyni/ selera/ marchewki z dipem z masła orzechowego, warzywa z hummusem orzechowym, tofu marynowane (masło do marynowania) i pieczona/ smażone. Ja bardzo lubię kaszę jaglaną z ciecierzycą, pure dyniowym albo dynią pieczoną w kawałkach, suszonymi pomidorami i na to łycha masła orzechowego, fajnie się rozpuszcza :)
21 listopada 2016, 10:04
potwierdzam z tym makaronem i brokułami. Ja robiłam z tego przpiesu:
http://www.dieto-coaching.pl/?pyszny-makaron-z-brokulami-i-maslem-orzechowym,23
9 grudnia 2016, 23:32
To ja Ci polecam ryż z tofu w sosie orzechowym. Teraz tofu jest łatwo dostępne. Od biedy zastąp np ciecierzycą :)
28 grudnia 2016, 16:20
moje ukochane polaczenie makaron z brokulami i PB cudooowny
Mniam! Coś pysznego!! Dziękuję za pomysł! :)
29 grudnia 2016, 15:10
Ja dodaje go do takiego kurczaka z ryżem i chińskimi warzywami, pyszne połączenie