Jak już wpadłam to poczęstuje Was ciastem i galaretkami tak mnie wczoraj naszło na kucharzenie, a że na polu mroźno -20 st to się grzalam przy piekarniku
Jestem na kupnie lustrzanki, takiej w kwocie około 2,5 tyś. Myślę o Nikonie D5200. Chyba że Wy coś polecicie.
ksiezniczkawkaloszach
4 stycznia 2016, 12:39ciacho wyglada nieziemsko:) pozdrawiam Kochana
marii1955
4 stycznia 2016, 12:34Aparat wypasiony jak słyszę :) Jednak ja się na tym nie znam ... Z tego jak słyszę , to i u nas w nocy było -20 st. a teraz -8 ... jakie Ty ciacha pieczesz , to makabra , hehe ... poezja po prostu :) Wspaniałego dnia życzę :)))))))))))))))
wiola7706
4 stycznia 2016, 12:20Czy to migdałowiec? Czym takim m.in. opychalam sie w okresie swiatecznym. Mniam.
Grubaska.Aneta
4 stycznia 2016, 12:42E nie. Jakiś taki z pomysłowej głowy; -) biszkopty makowe krem smietanowo-brzoskwiniowy przełożony powidlami sliwkowymi i z wierzchu prazone migdały nazwalam go śniegowy Piegusek :-)
wiola7706
4 stycznia 2016, 13:55A to zupełnie co innego ale wygląda przepyszne.
Asik1603
4 stycznia 2016, 12:02Nie napiszę nic mądrego, ale to bardzo dobry aparat. Innych nie znam:) Mój brat ma nikona i jest zadowolony. Jak Ty zaczniesz jeszcze robić profesjonalne zdjęcia, to my tu chyba będziemy non stop niezaspokojone:D:D:D
Grubaska.Aneta
4 stycznia 2016, 12:38;-))
PuszystaMamuska
4 stycznia 2016, 11:37marzy mi sie taki aparat....
Grubaska.Aneta
4 stycznia 2016, 11:43Mi już właśnie nie wystarcza jakość zdjęć ze smartfona i chce coś bardziej profesjonalnego. ..bo dużo robie fotek na bloga z ciastami a lepsza jakość obrazu ciast którymi handluje to lepsza sprzedaż z resztą tez sporo robie ujęć kwiatom a często światło słoneczne robi dziadoskie ujęcia na zewnątrz.
Beata465
4 stycznia 2016, 11:49siostra nie ma nikona ale ten swój pożyczała mi do barcelony, tez lustrzanka i też z tych lepsiejszych , tamta bestia ma taki tryb....fotografowania jedzenia :D:D , ja też bym chciała takie cudo ale na razie to marzenia ściętej głowy :D
Paolina1987
4 stycznia 2016, 11:25wow cieplutko u Ciebie :D i jak smacznie