Czy wg Was domowej roboty pizza na grubym cieście w której jest dużo warzyw i trochę mięsa jest bardzo tucząca? Moja mama zrobiła wczoraj i dzisiaj ją kończyliśmy.. ona była taka dobra, a pomimo tego że w sumie nie byłam głodna już po pierwszym kawałku, to zjadłam kolejny.. teraz jestem na siebie zła bo wymęczyłam się mocno na rowerze i nic to nie dało.. ale już nic dzisiaj nie zjem :)
jadłyście kiedyś seler naciowy? czytałam, że można razem z jabłkiem zrobić z niego sok i wypić na czczo, ale mój blender tego nie zniesie.. macie inne pomysły? czy po prostu jeść surowy? :D
butterflyyyyy
30 kwietnia 2013, 19:35uwielbiam seler naciowy, do kanapek, salatek, do zupy jesli nie ma korzennego pod reka... jak zjesz raz na jakis czas pizze to niec sie nie stanie... tym bardziej domowa...
siczma
29 kwietnia 2013, 19:19Pizza nie nadaje się na diecie, mam jeden fajny przepis na serio dietetyczne, może kiedyś dodam
Pupunia.pl
29 kwietnia 2013, 19:17Im wiecej ciasta tym wiecej kalorii. Z pizza nie ma zartow. A co do selera naciowego. Jesli jeszcze nie jadlas to wiedz, ze to bardzo smaczna lodyga. Ja ja jadam wylacznie na surowo z dodatkami jakis serow lub dipow. Idealny jako przekaska, szczegolnie kiedy nie znosi sie marchewki, jak ja :) Soki warzywne czy owocowo warzywne sa fajne i zdrowe ale wedlug mnie kiedy jest sie na diecie, to lepiej kalorie zjadac niz je wypijac.
wojnierz
29 kwietnia 2013, 19:13seler dobry jest z dipem(czosnkowym, lub koperkowym) smacznego :)
BrzydkaGrubcia
29 kwietnia 2013, 19:01Na pewno mniej szkodoliwa niz z pizzerii. Nie lubie selera, wiec raczej by mi to nie smakowalo :D Pozdrawiam :)