Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Strzelanie sobie w kolano


Cóż, znalazłam swoją pasję. Sprawia mi to mnóstwo radości i satysfakcji. Ale...bardzo przeszkadza w zmniejszeniu rozmiaru. Do tego wszystkiego poszłam do pracy...w cukierni. No gorzej być nie może. 

Ale spróbuję jednak pogodzić "niepogadzalne" (smiech) Jezuuuu, przecież nie można ważyć aż tyle do końca życia!

Na zdjęciu mój pierwszy w życiu piętrowy tort. Testowałam na sobie, w listopadzie :)

  • katy-waity

    katy-waity

    31 grudnia 2018, 11:52

    PIEKNY :)

    • angie65

      angie65

      31 grudnia 2018, 15:44

      Dziękuję :)

  • niunia555

    niunia555

    31 grudnia 2018, 00:13

    Prześliczny tort ☺️

    • angie65

      angie65

      31 grudnia 2018, 15:44

      Dzięki :)

  • kadrusia

    kadrusia

    29 grudnia 2018, 22:15

    Przepiękny tort:)

    • angie65

      angie65

      30 grudnia 2018, 10:00

      Dziękuję

  • Berchen

    Berchen

    29 grudnia 2018, 19:28

    przeeeepiekny..........., po prostu sliczny, ze wszytskiego mozna zrobic sztuke jak sie ma talent, gratuluje:)

    • angie65

      angie65

      30 grudnia 2018, 10:01

      Dziękuję :)

  • MagiaMagia

    MagiaMagia

    29 grudnia 2018, 17:45

    popatrze to nie utyje :). bardzo efektowny tort.

    • angie65

      angie65

      30 grudnia 2018, 10:01

      Dzięki :)

  • Naturalna!

    Naturalna! (Redaktor)

    29 grudnia 2018, 16:06

    piękna praca, cudny tort. to Twoje hobby czy moze przemieni się w pracę zarobkową? ja widziałam w tvnie jakąś Polke co wygrała mistrzostwa świata cukiernictwa i jej prace to po prostu sztuka :)

    • angie65

      angie65

      29 grudnia 2018, 16:11

      Taaak ...Renata Martyna ze swoim Indianinem :) To jest mistrzyni :) W ogóle Polska miała bardzo silną ekipę - zgarnęli wszystkie niemal złota :) Co do zarabiania na tym...chciałabym, ale otwarcie pracowni to ni jest takie chop-siup ;) Mnóstwo załatwiania z sanepidem przede wszystkim, bardzo kosztowna adaptacja lokalu do wymogów prawa...Założenie samej działalności gospodarczej to nic w porównaniu do sprostania wymaganiom sanepidowskim ;)

  • 14chochol

    14chochol

    29 grudnia 2018, 15:43

    Ciasto piekne. Gratuluje dobrze wykorzystanego talentu.

    • angie65

      angie65

      29 grudnia 2018, 15:52

      Dziękuję :)

  • aniapa78

    aniapa78

    29 grudnia 2018, 14:49

    Cudo. Masz talent:) A praca w cukierni- jesteś masochistką:)*

    • angie65

      angie65

      29 grudnia 2018, 15:33

      Dzięki :) Praca jak praca...raczej przejściowa, bo długo tam nie wytrzymam ;) Widząc z czego, i przede wszystkim JAK, są robione cukierniane słodkości, bardzo się cieszę, że sama potrafię piec. Dziewczyny...wszyscy wiedzą, że cukiernie robią na chemii, ale naprawdę nikt z klientów nie zdaje sobie sprawę, że to tylko wierzchołek góry lodowej. z bylejakości warsztatowej i sanitarnej bierze się potem śmieszna cena 18zł/kg cista z cukierni...To jest DRAMAT! Moje dzieci i ja nigdy więcej nie przełkniemy żadnego tortu czy innego kremowego tworu z cukierni. Niczego, co nie było wcześniej poddane działaniu wysokiej temperatury...Dopowiedzcie sobie same resztę ;)

  • endorfinkaa

    endorfinkaa

    29 grudnia 2018, 12:56

    Boskie to <3

    • angie65

      angie65

      29 grudnia 2018, 14:02

      Dzięki :)

  • 106days

    106days

    29 grudnia 2018, 12:51

    Ale piękny! :)

    • angie65

      angie65

      29 grudnia 2018, 14:02

      Dziękuję :)

  • angie65

    angie65

    29 grudnia 2018, 10:39

    Ejjj! A gdzie zdjęcie?!?!?! Cholera jasna...tak to jest jak sie pisze ze srajtfona i używa emotek. Obcinają tekst za nią :(

  • Naturalna!

    Naturalna! (Redaktor)

    29 grudnia 2018, 10:35

    chyba zartujesz!!!!! wpadasz tu po tak dłuuuuuuuuuuuuugiej przerwie i tylko tyle??? co to za pasja??? szydełkowanie? gadaj więcej Gadzino ;))))

    • angie65

      angie65

      29 grudnia 2018, 10:42

      Bo mi posta urżnęło :(