DO wczorajszego menu wpadło jeszcze mini tiramisu home made. Naprawdę mini. Z resztą dziś waga wskazała -0,1 kg więc... :)
Dziś:
- koktajl: banan, gruszka, 1/4 awokado, natka pietruszki
- owoc
- a`la biszkopt z patelni z pastą sezamowo daktylową
- warzywo
- fasolka szparagowa z kaszą
W weekend szykuje się grillowanie...
Macie pomysły na to jak wytrwać? Jak zrobić dobre warzywa? :)
Pozdrówki!
PaniSzanowna
21 września 2012, 08:59Na grillu pochłaniam same miąsko i znam cudny przepis na karkóweczke jeśli ktoś tak jak ja lubi połączenia smaków ! A warzywka jest to obcy mi temat.... ;)
violkalive
20 września 2012, 12:06ja robilam baklazan,cukinie pokrojone w platy posmarowane oliwa z przyprawami i czosnkiem a do szaszlykow nakladam tradycyjnie kurczaka i duzo kiszony ogorek,cebula,boczek,papryka swieza,moga byc tez morele jak ktos lubi ze slodkim akcentem a do wszystkiego robie dip jogurtowo majonezowy z czosnkiem i koperkiem;)
lekkajaklen
20 września 2012, 10:46proszę o przepis na biszkopt :)
schmetterlingjojo
20 września 2012, 10:22wykorzystaj belgijski patent na grilla: kawalek miesa , a do tego fura roznych swiezych warzyw lub salatek, ktore zajmuja 7/8 talerza. gwarantuje, ze najjesz sie po czubki uszu:-)
1sweter
20 września 2012, 09:45wiesz, wpadłam na pomysł żeby zrobić do tego grillowania jakąś sałatkę bo chyba tego nie wzięłyśmy pod uwagę... kupie jakąś zieleninkę (rukole? szpinak? roszponkę?) :o))
Aspartate
20 września 2012, 09:31Może pstrąg lub łosoś? Albo szaszłyki z piersi kurczaka i warzyw :)