Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
South beach, menu


Wracam po Swietach i Sylwestrze o 2 kg ciezsza i rok starsza. 

1 stycznia stukla mi 30 stka :-) leci ten czas. 

2 stycznia wrocilam na SB . moje menu z ostatnich dni:

Poniedzialek 

Sniadanie : 

2 kromki chlebka sojowo twarogowego z flora light, poledwica sopocka, jajecznica z 3 jaj z cebula i pieczarkami 

Przekaska:

Kubeczek jogurtu naturalnego

Obiad:

Warzywa na patelnie, filet z kurczaka w panierce z maki sojowej i slonecznika, lyzka mizerii

Podwieczorek:

Jogurt naturalny z lyzeczka kremu orzechowo czekoladowego bez cukru

Kolacja:

Serek wiejski lekki, kiszone ogorki, kromka chlebka z sopocka 

WTOREK 

Sniadanie:

Jajecznica z 3 jaj z kielbaska drobiowa i cebula, marynowana papryka 

Przekaska :

Jogurt naturalny z erytrytolem

Obiad:

Filet z kury ze szpinakiem i feta

Kolacja:

Serek wiejski lekki, papryka, kiszone ogorki, dwie kromki chleba twarogowego z flora i sopocka 

  • equsica

    equsica

    6 stycznia 2017, 01:34

    JESTEŚ!

  • Takaja85

    Takaja85

    5 stycznia 2017, 15:31

    Kochana ważysz mniej niż ja :) zazdroszczę i gonie Cię :D a tak szczerze gratuluję tak dużego spadku :*

  • ar1es1

    ar1es1

    4 stycznia 2017, 19:33

    Wg mnie dieta oparta na nabiale to porażka...Nabiał nie służy chudnięciu i białko w nim zawrte jest słabo przyswajalne a margaryna do smarowania to syf(utwardzony tłuszcz-poczytaj o tym).Nie lepiej jeść jajka,ryby,warzywa,kasze,orzechy,masło,avokado itd?M

    • dorotuniaa

      dorotuniaa

      5 stycznia 2017, 09:10

      Na szczescie pierwsza faza trwa tylko 14 dni i po tym czasie nalezy jesc produkty pelnoziarniste, kasze i owoce. Margaryne lubie do kanapek ale uzywam jej bardzo malo :-)

    • ar1es1

      ar1es1

      5 stycznia 2017, 09:52

      Spokojnie można używać masła-lepszy i smak i właściwości zdrowotne.

    • ar1es1

      ar1es1

      5 stycznia 2017, 09:57

      No i spóźnione 100 lat-ja w tym roku już 38 lat,wierzyć się nie chce:(

  • mikolino

    mikolino

    4 stycznia 2017, 18:39

    Sto lat i powodzenia :)