Zawsze wybieram takie produkty i takie potrawy, które lubię i wiem, że chętnie zjem – nawet, jeśli będę jadła ciągle taką samą sałatkę czy mrożonkę – ma być smacznie i szybko się robić!
śniadanie:
- otręby owsiane pomieszane z gryczanymi (2 łyżki), kilka sztuk suszonych rodzynek, żurawina zalane mlekiem 0,5%
- kawa z mlekiem sojowym
- woda
2 śniadanie:
- sałatka: sałata lodowa, pomidorki, dymka, około 4, 5 oliwek, 1,2 ogórka świeżego, 1/2 papryki, 3 brzuszki z łososia, sos winegret (łyżka) i zmiksowana łyżka papryczki chili (ze słoika - wodę odlałam)
- woda z cytryną
podwieczorek:
- owoce: nektarynka, jabłko, borówki
obiadokolacja:
- pieczony cały pstrąg
- woda