Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Dorsz w musztardzie


                                 

Przygotowanie : 5mn

Ilość osób : 1

Gotowanie :
20mn

Stopień trudności: Łatwy

Faza ataku, proteinowa

Dorsz w musztardzie

Składniki

1 dzwonko dorsza
1/2 cebuli
1 odtłuszczona kostka bulionu rybnego
2 łyżki musztardy
1 łyżka serka naturalnego 0%


Przygotowanie
Na patelni teflonowej, na warstwie posiekanej cebuli wymieszanej z bulionem rybnym podsmażyć jedno dzwonko dorsza. Przygotować sos musztardowy z dwóch łyżek musztardy i łyżki serka. Posmarować dorsza tak przygotowanym sosem i krótko dusić na małym ogniu. Podawać na ciepło.

  • gkraft

    gkraft

    16 stycznia 2014, 17:49

    wygląda pysznie