Dwie małe cukinie i odrobina wody, do tego przeciśnięty 4-5 ząbków czosnku, chwilę podduszam i dodaję wywaru z włoszczyzny, dodaję świeże zioła oregano i jak cukinia jest miękka to dodaję soli i pieprzu i blenderem miksuję. Cukinie daję całe, dzięki czemu zupa ma ładny kolor. Pycha
annaewasedlak
10 maja 2016, 18:55Kiedys bigos z cukini gotowałam ale moi domownicy stwierdzili że ,,wynalazków" jeść nie chcą. I juz nie robiłam
marcelka55
10 maja 2016, 11:02Nie chwal się tylko dawaj przepis :)
rybka19781
10 maja 2016, 14:28Dwie małe cukinie i odrobina wody, do tego przeciśnięty 4-5 ząbków czosnku, chwilę podduszam i dodaję wywaru z włoszczyzny, dodaję świeże zioła oregano i jak cukinia jest miękka to dodaję soli i pieprzu i blenderem miksuję. Cukinie daję całe, dzięki czemu zupa ma ładny kolor. Pycha
marcelka55
10 maja 2016, 22:05mmm brzmi fajnie!