no pewnie:)
1) łosoś (świeży lub mrożony) - solę go, polewam sokiem z cytryny, posypuję suszonymi pomidorami i zawijam w folę aluminiową następnie piekę ok 30 min na 200 stopni.
2) W miedzyczasie do garnka wrzucam kilka kulek zamrożonych szpinaku, dodaję sól, pieprz, sok z cytryny, troche jogurtu naturalnego i doprowadzam do miękoości i do odparowania nadmiaru wody, dodaję na koniec odrobinę maizeny.
I koniec. Często robie takiego łososia z cukinią.
Aga__
29 czerwca 2014, 18:48A mogę się uśmiechnąć o przepis na łososia ? :)
takajoanna
30 czerwca 2014, 08:08no pewnie:) 1) łosoś (świeży lub mrożony) - solę go, polewam sokiem z cytryny, posypuję suszonymi pomidorami i zawijam w folę aluminiową następnie piekę ok 30 min na 200 stopni. 2) W miedzyczasie do garnka wrzucam kilka kulek zamrożonych szpinaku, dodaję sól, pieprz, sok z cytryny, troche jogurtu naturalnego i doprowadzam do miękoości i do odparowania nadmiaru wody, dodaję na koniec odrobinę maizeny. I koniec. Często robie takiego łososia z cukinią.
takajoanna
30 czerwca 2014, 08:09aha, zapomniałam o cebuli, trzeba ją dodać posiekaną do szpinaku :)
Aga__
30 czerwca 2014, 16:42Dzięki!
Anioleczek1987
29 czerwca 2014, 17:50Pyszne jedzonko:))
Kawcia2909
29 czerwca 2014, 17:36Mmmm, widać, że podchodzisz do jedzenia z pasja :) sama gotujesz ?
takajoanna
30 czerwca 2014, 18:06tak, sama.
Marisa93
29 czerwca 2014, 16:52Wygląda pysznie
Kluski
29 czerwca 2014, 16:51Nie za mało tego trochę? :)
takajoanna
29 czerwca 2014, 16:54nie, jeszcze były inne posiłki, ale bez zdjęć.
Kluski
29 czerwca 2014, 17:05Chyba, że tak. :))) Smakowicie wyglądają.