Zbyt.gruba
kobieta, 40 lat
Legionowo
Zawsze mi się wydawało, że do arbuza nie pasują te składniki. Nic bardziej mylnego, jest pyszna!
jeeeejciu ale bym zjadła!! muszę też sobie zrobić :)
Nie wpadłabym na taką kombinację :)
Nie pomyslalam zeby arbuza zjesc w takiej wariacji smakowej.. Uwielbiam Twoja kulinarna kreatywnosc!! :)
mmm ale smakowicie wygląda uwielbiam arbuza :)
To tym bardziej musisz koniecznie spróbować tej sałatki
to dziwota, bo ja tez bym powiedziała ze nie pasują :)
No właśnie, a smak jest zaskakująco dobry :)
Ja tez bede ja robic (wyczytalam u Ahniji) na niedzielne imieniny mamy- jednak planowalam robic drugą wersję arbuz, feta i mięta.
Mięta jak najbardziej, ale ja osobiście nie przepadam za miętą, dlatego dałam pietruszkę :)
Wygląda pysznie.
smakuje też :)
robiłam ją zeszłego lata i rzeczywiście pyszna!
A ja się zbierałam już chyba dwa lata, aż dziś nadszedł ten dzień :D
Hmm ja z racji tego, że odkrywam nowe smaki (dziś mozzarella:D) to chyba spróbuję, wygląda pysznie :)
Spróbuj, bo jest super! A mozzarellę polecam podaną na roszponce z suszonymi pomidorami (chociaż teraz świeże są pyszne, więc też może być), i sosem z bazylii i oliwy z oliwek (zmiksować oliwę z bazylią dodając soli)
burn_it!
30 kwietnia 2015, 21:19jeeeejciu ale bym zjadła!! muszę też sobie zrobić :)
xblackfield
13 sierpnia 2014, 13:17Nie wpadłabym na taką kombinację :)
GloriaM
28 czerwca 2014, 12:01Nie pomyslalam zeby arbuza zjesc w takiej wariacji smakowej.. Uwielbiam Twoja kulinarna kreatywnosc!! :)
niezdecydowanaona
14 czerwca 2014, 20:00mmm ale smakowicie wygląda uwielbiam arbuza :)
Zbyt.gruba
14 czerwca 2014, 22:37To tym bardziej musisz koniecznie spróbować tej sałatki
jolakosa
14 czerwca 2014, 08:14to dziwota, bo ja tez bym powiedziała ze nie pasują :)
Zbyt.gruba
14 czerwca 2014, 12:25No właśnie, a smak jest zaskakująco dobry :)
Magdalena762013
14 czerwca 2014, 00:14Ja tez bede ja robic (wyczytalam u Ahniji) na niedzielne imieniny mamy- jednak planowalam robic drugą wersję arbuz, feta i mięta.
Zbyt.gruba
14 czerwca 2014, 12:25Mięta jak najbardziej, ale ja osobiście nie przepadam za miętą, dlatego dałam pietruszkę :)
marzenciag5
13 czerwca 2014, 22:31Wygląda pysznie.
Zbyt.gruba
13 czerwca 2014, 22:32smakuje też :)
Grubaska.Aneta
13 czerwca 2014, 22:13robiłam ją zeszłego lata i rzeczywiście pyszna!
Zbyt.gruba
13 czerwca 2014, 22:32A ja się zbierałam już chyba dwa lata, aż dziś nadszedł ten dzień :D
nadson
13 czerwca 2014, 20:54Hmm ja z racji tego, że odkrywam nowe smaki (dziś mozzarella:D) to chyba spróbuję, wygląda pysznie :)
Zbyt.gruba
13 czerwca 2014, 22:32Spróbuj, bo jest super! A mozzarellę polecam podaną na roszponce z suszonymi pomidorami (chociaż teraz świeże są pyszne, więc też może być), i sosem z bazylii i oliwy z oliwek (zmiksować oliwę z bazylią dodając soli)