11 lipca 2016, 14:26
Obieralabym. Z tego co pamietam kabaczek ma dosyc twarda skore. Co innego cukinia czy baklazan.
11 lipca 2016, 14:32
Ja nie obieram - ale ja nigdy nie kupuję kabaczków ( cukinii ) - mutantów. Jak są niewielkie, to nie mają twardej skórki.
11 lipca 2016, 14:41
ja mam z ogródka kabaczka i przyznam sie ze do tej pory tylko cukinię faszerowałam, więc nie wiem jak się zachować z kabaczkiem :D
11 lipca 2016, 15:24
Najlepsze są małe kabaczki, cukinie...wtedy skórka jest bardziej miękka i nie trzeba skórki obierać :)
11 lipca 2016, 15:27
Obieralabym. Z tego co pamietam kabaczek ma dosyc twarda skore. Co innego cukinia czy baklazan.
11 lipca 2016, 15:29
nigdy nie obieram. obcinam tylko koncowke.
Edytowany przez jablkowa 11 lipca 2016, 15:29
11 lipca 2016, 15:37
Do faszerowania i pieczenia nie obieraj bo się rozwali