Jeśli chodzi o smak słodki to używam stevie i ksylitol ( brzoze hehe) .
Tak było WCZORAJ:) bez glutenu (bg) bez mleka( bm) bez cukru (bc)
Upiekłam chlebek :
-szklanka mąki z brązowego ryżu
-pół szklanki maki grycznej
-1 duża łyzka xantam gum (zamiast glutenu , który skleja)
- 3 jajka przepiórcze
-łyżeczka proszku do pieczenia bezglutenowego
-szklanka wody
-łyżeczka soli morskiej
OCZYWIŚCIE NIE ZJADŁAM CAŁEGO HEHE

"PTASIE MLECZKO DOMOWEJ ROBOTY"( https://app.vitalia.pl/2012/04/domowe-ptasie-mleczko-zdrowe-i.html ) przepis z tej strony.
- mleko kokosowe domowej roboty
- agar ( wodorost zamiast żelatyny)
- 2 szklanki wrzątku

Wczoraj było mniej więcej tak
Zupa pomidorowa z makaronem kukurydzianym i marchewką

płatki kukurydziano-ryżowe z nasionami i rodzynkami z mlekiem z migdałów domowej roboty

Julia551
29 stycznia 2013, 21:34Pysznie;)