Minął własnie 3 dzień 2 fazy zajadam sie juz warzywkami ze hej wybrałam sobie system 5/5 ale nie wiem czy to taki dobry pomysł pociągne pierwszą serie juz tak a potem przemyśle czy czasem nie 3/3 bo jednak zawsze to troszke szybciej jakies urozmaicenie tylko kusza mnie te efekty ktore najlepsze podobno sa po 5/5-dylemat ale nic musze poczytać troszke na innych forach żeby dowiedzieć sie jak to rozwiązali inni.Ostatnio wiadomo jak to przed świetami porządki,zakupy itd.+ 2 wizyty w urzędzie skarbowym.Dzisiaj córe z mężem wysłałam na małą wycieczke a ja sobie pobiegałam z pieskiem nawet zrobiłam nieco dłuższy kurs niż zwykle więc jestem z siebie dumna.Dzisiejsze menu:
dukanowa bułka ale nie cała bo cosik mi sie przypiekla za bardzo,pomidorki koktajlowe wcześniej jeszcze jogurt ananasowo jakis tam 0% a na obiad salatka chyba z wszystkiego co miałam w lodówce troche sałaty lodowej,marchewka,rzodkiewka,pomidor,korniszon,3 paluszki surami,jajko na twardo i pare rózyczek brokuła,kolacja troszeczke serka homo z łyżeczka dżemu truskawkowego(nie wytrzymałam musiałam)w zasadzie to jakos późno dzisiaj te posiłki i jakies takie nie bardzo ale trudno jutro sie postaram coś zrobić dobrego aby połechtac troche podniebienie.Ser juz mam w lodówce i tylko czekam bliżej świąt aby zrobić wkońcu serniczek bo juz mma na niego smaka od 3 dni więc musze zabrać sie za szukanie przepisu:-)
kasiczka1978
22 kwietnia 2011, 00:32robilam w fazie P+W 5/5 pozniej 3/3 ale wyczytalam w najnowszej ksiazce Dukana ,ze jeszcze lepszym sposobem jest 1/1 i tak wlasnie teraz robie ..mysle ,ze jest to najlepszy sposob... czlowiek sie nie nudzi ani proteinami ani warzywami a co do serniczka do jest to barzo prosty przepis ..ja robie go z serka granulowanego poniewaz tutaj nie dostane takiego jak w polsce chudego sera bialego ,, otoz miksuje blenderem ser do tego daje 2 zoltka ,slodzik,proszek do pieczenia ,aromat smietankowy ubijam piane z bialek i dodaje do wszystkich skladnikow ,wylewam na foremke z papierem do pieczenia i zapiekam w piecu okolo 25 min po czym nakrywam gore folia aluminiowa i pieke nastepne 30 zeby sie nie spalil wierzch ...wychodzi pyszny i mozna do zjesc nawet calego to tylko ser i jaja ;) Pozdrawiam