200 gr mięsa mielonego drobiowego
2 puszki pomidorów
bazylia, tymianek, oregano, pietruszka,
posiekany czosnek,
odrobina cukru brązowego
(jeśli pomidory są zbyt kwaśne)
PAPRYCZKA PIRI- PIRI
odrobina parmezanu do posypania...
makaron razowy "al dente"
...dla 4 osób
To był mój dzisiejszy obiad... nawet jeśli zgrzeszyłam to wybrałam trochę mniejsze zło...
No i ta papryczka Piri Piri - uwielbiam ją!!!!
... również za to, że ma właściwości odchudzające!
angelisia69
12 lutego 2014, 16:20Fajny obiadek,tylko ja zaczelam sama mielic piers z kuraka albo indyka bo wtedy w 100% wiem ze nie ma dodatkow,jak gotowe mielone.
ogjustyna
12 lutego 2014, 14:51też robię takie lżejsze spaghetti - uwielbiam :)