JADŁOSPIS:
Śniadanie (09:30)
- ciepła woda z cytryna (dwie szklanki) przed posiłkiem plus 0,7 litra wody po przebudzeniu
- zielona herbata
- marchewkowa jaglanka:
—> 10g amarantusa ekspandowanego
—> 20g płatków jaglanych
—> marchewka (200g)
—> daktyle suszone (10g)
—> orzechy nerkowca (10g)
—> siemię lniane (5g)
—> mleko owsiane (domowe)
—>syrop klonowy
—> tahini
OBIAD (13:30
- ciecierzyca po bretońsku (kochana jadlonomia)
- pieczywo
- ciastko z czekolada (a la piegusek, ale wege w zdrowszej wersji (bez tłuszczu palmowego itp.)
- żurawina w czekoladzie (to właśnie moje uzależnienie od słodyczy)
KOLACJA (20:30):
- zupa kalafiorowa (duuuużo zupy - bulion warzywny, marchew, kalafior, ziemniaki, koperek)
- tofu wędzone
ILOŚĆ KROKÓW: 11492