Obiad: ryba po włosku z pomidorami i fasolką szparagową, kasza jęczmienna perłowa, surówka z czerwonej kapusty, kapusty kiszonej, marchewki i oliwy
Kolacja:
sałatka z rukoli, sera pleśniowego, pomidorków koktajlowych i suszonych, i z gruszki. Kromka chleba ciemnego
Z aktywności fizycznej udało mi się zrobić trening z mel b na pośladki i nogi
angelisia69
19 marca 2014, 04:16Rybka mega ;-) a galaretke zrobilam z soku Caprio czy Cappy Ananas-kokos.250ml wymieszalam z lyzeczka agaru i podgotowalam,pozniej do miseczki zeby zastygla :P
Olsica
18 marca 2014, 22:41Jejku.. nie wytrzymam. Jakie to wszystko smaczne ! Teraz będzie chodzic za mną smak Czerownej kapusty :)
monka252
18 marca 2014, 22:36Taką sałatkę to bym zjadła od razu! Chyba jutro coś takiego zrobię ! :D
Peyton1983
18 marca 2014, 22:33Dziękuję:) Ryba to inspiracja od Ewy Chodakowskiej a sałatka z rukoli moja własna. Nie sądziłam, że gruszka tak fajnie smakuje z suszonymi pomidorami w oleju. Szczerze polecam:)
UlaSB
18 marca 2014, 22:24Fajne to Twoje menu, też strasznie lubię takie ryby :)
afteryourheart
18 marca 2014, 22:21o mniam, sałatka wygląda przepysznie!