Jak to jest z tym pieczywem?
Omijam białe pieczywo, wydaje mi się , że ciemne jest lepsze i bardziej mi smakuje a tutaj dowiaduję się o tym karmelu!!!!!!!!!!!!
Jestem zdruzgotana!!! :/
Po co w ogóle dodają taki kaloryczny barwnik do pieczywa, które ma być z założenia prozdrowotne i dietetyczne!!??
Niecierpliwa1980
11 lipca 2013, 19:55Barwią też za pomocą kakao-potem bierzesz niby takie razowe pieczywo,a rozwala się w dłoni. Masakra,jak oszukują z tym pieczeniem.
Tiramisuu
11 lipca 2013, 17:08no to musze się zabrać za pieczenie chleba własnej roboty!! innej rady nie ma :)
dola123
11 lipca 2013, 15:04Tez już o tym słyszałam, dlatego kupuje chlebek i bułki w rodzinnej małej piekarni albo piekę sama ;< Ładny chwyt, żeby złapać klienta i zapłacił za bubel ;(