Ja piekę w rękawie- godzinkę marynuje- czosnek i majeranek trochę oliwy a później piekę ok 1h. Na końcu rozrywam worek żeby się od góry przyrumienił. Lubię taki na chleb jeść. Czasami kupuje też przyprawę do wieprzowiny z kamis- wychodzi pikantniejsze.
azoola
20 marca 2024, 20:09Też szukam ;)
waskaryba
20 marca 2024, 20:44Zrobię gotowana mleku,kolejnym razem w rękawie 🙂
PACZEK100
20 marca 2024, 17:40Ja piekę w rękawie- godzinkę marynuje- czosnek i majeranek trochę oliwy a później piekę ok 1h. Na końcu rozrywam worek żeby się od góry przyrumienił. Lubię taki na chleb jeść. Czasami kupuje też przyprawę do wieprzowiny z kamis- wychodzi pikantniejsze.
waskaryba
20 marca 2024, 20:44Spróbuję też ta wersję